• RAY

RAY

Dizajn i lehtë dhe i ndritshëm

Një model i cili me fortësinë e inoxit është kombinuar me ndriçimin e një xhami të kthyer i cili ndriçon të gjithë aspiratorin.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0185.261
Pershkrimi RAY X/V A60
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Halogen S1000
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 210330410
Fuqia (Watt) 70100145
Presioni (PA) 170200210
Zhurma me silenciator (db) 506066
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
HFH
HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)
REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.252 KIT UPPER CHIMNEY ALTO X H990
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0327.631 KIT HFH FILTER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0184.760
Pershkrimi RAY X/V A90
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Halogen S1000
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 210330410
Fuqia (Watt) 70100145
Presioni (PA) 170200210
Zhurma me silenciator (db) 506066
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
HFH
HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)
REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.252 KIT UPPER CHIMNEY ALTO X H990
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0327.631 KIT HFH FILTER

Aspiratore te ngjashem