RAY

Dizajn i lehtë dhe i ndritshëm

Një model i cili me fortësinë e inoxit është kombinuar me ndriçimin e një xhami të kthyer i cili ndriçon të gjithë aspiratorin.

Te dhenat teknike
Kodi 325.0534.368
Pershkrimi RAY LED X/V A60 FABER
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 200310400
Fuqia (Watt) 70100145
Presioni (PA) 140170180
Zhurma me silenciator (db) 526267
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

HFH
HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
Te dhenat teknike
Kodi 325.0534.394
Pershkrimi RAY LED X/V A90 FABER
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 200310400
Fuqia (Watt) 70100145
Presioni (PA) 140170180
Zhurma me silenciator (db) 526267
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

HFH
HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI