• RIO
  • RIO
  • RIO
  • RIO

RIO

Shpirti i stilit country me zemër teknologjike

Linjat tipike country dhe materialet e përshtatshme për kuzhinat e fshatit, fshehin një zemër teknologjike.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0061.993
Pershkrimi RIO WB A90 SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Controls ELECTROMECHANICAL SLIDER
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 255320400
Fuqia (Watt) 70100125
Presioni (PA) 175210235
Zhurma me silenciator (db) 556268
Aksesorët
112.0037.325 N8 KIT 2 C.F. D196 H37 NEUTRAL
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0061.994
Pershkrimi RIO WB A120 SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Controls ELECTROMECHANICAL SLIDER
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 1200
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 255320400
Fuqia (Watt) 70100125
Presioni (PA) 175210235
Zhurma me silenciator (db) 556268
Aksesorët
112.0037.325 N8 KIT 2 C.F. D196 H37 NEUTRAL
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER

Aspiratore te ngjashem