SKYLIFT

I VETMI ASPIRATOR TAVAN ME UP

Më përpara nuk ekzistonte. SkyLift nga Faber është një koncept i ri i cili integrohet plotësisht në tavan dhe zbret në pianurë kur duhet, me të gjithë fuqinë e filtrimit, efikasitetin e perimetrit të aspirimit dhe konsumi i ulët i ditave të tij Led. Është unike. Është Faber.

Te dhenat teknike
Kodi 350.0588.061
Pershkrimi SKYLIFT BK F110
Materialet Black
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led Frame 4000K
Filtri stainless steel
Gjeresia (mm) 1087
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Zhurma me silenciator (db) 55616667
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs

FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

NEW REMOTE CONTROL
Pult

PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

UP & DOWN
It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.
Aksesorët
112.0548.448 ACTIVE CARBON FILTER 100MM
Te dhenat teknike
Kodi 110.0324.939
Pershkrimi SKYLIFT X/WH F90
Materialet White
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led Bar Velo 2700K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Fuqia (Watt) 30455570100
Zhurma me silenciator (db) 4853586269
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs

FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

NEW REMOTE CONTROL
Pult

PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

UP & DOWN
It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.
Aksesorët
112.0329.927 FHP13 KIT C.F.HIGH PERF.SKYLIFT FABER

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI