SKYPAD 2.0

DIZAJNI ‘I HOLLË DHE I LEHTË’ I ASPIRATORIT TAVAN QË QËNDRON SIPËR PIANURËS.

Vëllime tërësisht simetrike gjeometrike në një përzierje perfekte prej çeliku dhe xhami për një koncept të ri të aspiratorit. Modeli i ri i me dizajnin inkaso, që përmban një trup prej çeliku të ngurtë dhe një panel prej qelqi të hollë, ideal për të mundësuar nxjerrjen maksimale. Pika e saj plus qëndron në faktin se nuk është e integruar në tavan, por thjesht është instaluar në rresht për një efekt elegante të qëndrimit pezull.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0479.462
Pershkrimi SKYPAD 2.0 X/WH F120
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 2
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led Bar Velo 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 1200
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

BRUSHLESS
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

COMFORT LIGHT
Ndricim miresjelljeje
Me shtypjen e vetem nje butoni, intesiteti drites se aspiratorit ulet.

CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs

DELAY 30
Fikje me vonese

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

NEW REMOTE CONTROL
Pult

PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0329.928 FHP14 KIT C.F. HIGH PERF. SKYPAD FABER

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI