• STILO ANGOLO/SP

STILO ANGOLO/SP

Stil avant-gard për kuzhinën

Ideal për çdo ambjent kuzhine, ky aspirator në formë katrore, ka një pamje elegante, shumë të sofistikuar, në linjë me dizajnet më të fundit dhe tendencat e fundit të materialeve.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.084
Pershkrimi STILO ANGOLO/SP EV8 X A100
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Halogen LV MR11
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 1000
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300480620700
Fuqia (Watt) 145180230250
Presioni (PA) 330430480500
Zhurma me silenciator (db) 54646971
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.
REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.263 KIT UPPER CHIMNEY X H990
112.0157.274 KIT 3 BACK PANEL X CORNER
112.0157.284 KIT CORNER ADPTATOR X
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO

Aspiratore te ngjashem