STILO EV8

Stil pararojë për kuzhinën

Stil pararojë për kuzhinën. Ideal për çdo ambjent kuzhine, ky aspirator në formë katrore ka një pamje elegante dhe jashtëzakonsisht delikate, në të njëjten linjë me dizajnet dhe trendet më të fundit të materialeve.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.543
Pershkrimi STILO/SP EV8 X A120
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 3 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 1200
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300460620700
Fuqia (Watt) 145180230250
Presioni (PA) 330430490500
Zhurma me silenciator (db) 52626971
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

HFH
HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.252 KIT UPPER CHIMNEY ALTO X H990
112.0157.270 BACK PANEL X 60X63 P.15
112.0157.271 BACK PANEL X 90X63 P.15
112.0157.272 BACK PANEL X 120X63 P15
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0327.631 KIT HFH FILTER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.542
Pershkrimi STILO/SP EV8 X A90
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300460620700
Fuqia (Watt) 145180230250
Presioni (PA) 330430490500
Zhurma me silenciator (db) 52626971
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

HFH
HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.252 KIT UPPER CHIMNEY ALTO X H990
112.0157.270 BACK PANEL X 60X63 P.15
112.0157.271 BACK PANEL X 90X63 P.15
112.0157.272 BACK PANEL X 120X63 P15
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0327.631 KIT HFH FILTER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.541
Pershkrimi STILO/SP EV8 X A60
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300460620700
Fuqia (Watt) 145180230250
Presioni (PA) 330430490500
Zhurma me silenciator (db) 52626971
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

HFH
HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.252 KIT UPPER CHIMNEY ALTO X H990
112.0157.270 BACK PANEL X 60X63 P.15
112.0157.271 BACK PANEL X 90X63 P.15
112.0157.272 BACK PANEL X 120X63 P15
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0327.631 KIT HFH FILTER

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI