TRATTO ISOLA/SP

Transparencë e butë

Me dizajnin e tij të butë dhe elegant që nxjerr në pah një linjë moderne me një përmbajtje të konsiderueshme estetike ky aspirator kombinon xhamin e fortësuar dhe inoksin për të krijuar një efekt të përgjithshëm ndriçimi dhe teknologjie të lartë.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.074
Pershkrimi TRATTO ISOLA/SP EV8 X/V A90
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led S1000 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300480620700
Fuqia (Watt) 145180230250
Presioni (PA) 330430480500
Zhurma me silenciator (db) 54646971
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
(optional)
REMOTE BLOWER OPTIONAL
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.268 KIT UPPER CHIMNEY EXT.ISOLA X H700 N.6L
112.0157.288 KIT 1 LABYRINT FILTER FABER
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI