VEIL

VEIL KA TE NJËJTËT STANDARTE SI ASPIRATORËT OXHAK.

Veil merr formën e një elementi të butë dhe të lehtë, me një panel drejtkëndor që është i shkëputur nga muri, i cili shfaqet pezull. Paneli ballor rritet më tej me bojra të zeza të bardha dhe të bardha të zeza, duke e bërë shtresën e kapakut edhe më delikate. Dizajni i sofistikuar i Veil nuk ka zvogëluar performancën e kapuçes. Ai ka një kapacitet të fuqishëm të nxjerrjes që arrin 720 m3 / h gjatë fazës së tij intensive, ndërsa dritat e patentuara të kompanisë rrezatojnë tavolinën e nxehtësisë me një dritë të ngrohtë dhe të përhapur, me një konsum shumë të ulët të energjisë prej 2 vat. E fundit por jo më pak e rëndësishme, motori i Energjisë garanton përmirësimin e performancës me heshtje më të madhe në kuzhinë.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0393.872
Pershkrimi VEIL TIBETAN SILVER A90
Materialet Tibetan Silver
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300410570700
Fuqia (Watt) 190230255270
Presioni (PA) 420490530550
Zhurma me silenciator (db) 50586569
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
Te dhenat teknike
Kodi 110.0393.869
Pershkrimi VEIL CONCRETE A90
Materialet Concrete
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300410570700
Fuqia (Watt) 190230255270
Presioni (PA) 420490530550
Zhurma me silenciator (db) 50586569
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
Te dhenat teknike
Kodi 110.0324.954
Pershkrimi VEIL BK A90
Materialet Black Matt
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300410570700
Fuqia (Watt) 190230255270
Presioni (PA) 420490530550
Zhurma me silenciator (db) 50586569
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
Te dhenat teknike
Kodi 110.0324.953
Pershkrimi VEIL WH A90
Materialet White
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300410570700
Fuqia (Watt) 190230255270
Presioni (PA) 420490530550
Zhurma me silenciator (db) 50586569
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
Te dhenat teknike
Kodi 110.0324.952
Pershkrimi VEIL WH MATT A90
Materialet White Matt
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300410570700
Fuqia (Watt) 190230255270
Presioni (PA) 420490530550
Zhurma me silenciator (db) 50586569
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI