VERSUS

NXJERRJE PA KONTROLLE

Versus ka nje zemer inteligjente: ne vend te kontrollit tradicional, dritat ndizen dhe pajisja kontrollohet nga levizje te thjeshta ne panel. Aspiratori perbehet nga nje strukture e forte celiku dhe nga nje panel ballor super te lehte prej xhami te temperuar. Modeli i ri vertikal ka teknologjite me te fundit persa i perkete performances, por ne te njejten kohe eshte shume i lehte ne perdorim. Per te ndezur panelin, terhiqeni nga vetja juaj dhe performanca e aspirimit rritet bashke me hapjen graduale et panelit.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0324.909
Pershkrimi VERSUS BK A80
Materialet Stainless Steel/Black Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli Direct Connected
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 800
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 230330580
Fuqia (Watt) 150185230
Presioni (PA) 360450520
Zhurma me silenciator (db) 576069
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0327.632 RECYCLING KIT INOX
Te dhenat teknike
Kodi 110.0324.908
Pershkrimi VERSUS WH A80
Materialet Stainless Steel/White Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli Direct Connected
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 800
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 230330580
Fuqia (Watt) 150185230
Presioni (PA) 360450520
Zhurma me silenciator (db) 576069
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0327.632 RECYCLING KIT INOX

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI