• VULCANO
  • VULCANO

VULCANO

Shpirti i stilit country me zemër teknologjike

Linjat tipike country dhe materialet e përshtatshme për kuzhinat e fshatit, fshehin një zemër teknologjike.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0061.873
Pershkrimi VULCANO WB A120 SX SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Controls ELECTROMECHANICAL SLIDER
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 1200
Aksesorët
112.0037.325 N8 KIT 2 C.F. D196 H37 NEUTRAL
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0061.965
Pershkrimi VULCANO WB A90 SX SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Controls ELECTROMECHANICAL SLIDER
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Aksesorët
112.0037.325 N8 KIT 2 C.F. D196 H37 NEUTRAL
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER

Aspiratore te ngjashem