• ZOOM
  • ZOOM
  • ZOOM

ZOOM

Sa më pak aq më mirë

Zoom është aspirator me llampë bazuar në dizajnin esencial: nuk ka një kapak të jashtëm dhe është i gjithi një trup inoksi, që kur është e nevojshme zbret poshtë mbi pjanurën e gatimit, në mënyrë efikase dhe të drejtpërdrejtë duke mundësuar ndriçimin e kërkuar. Mund të montohet në tavan dhe të ulet poshtë kur duhet të përdoret gjatë gatimit.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.233
Pershkrimi ZOOM
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 400
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 230345450520
Fuqia (Watt) 135170215250
Presioni (PA) 360450480500
Zhurma me silenciator (db) 49606568
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs
DELAY 30
Fikje me vonese
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
REMOTE CONTROL
Pult
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
UP & DOWN
It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.
Aksesorët
112.0037.325 N8 KIT 2 C.F. D196 H37 NEUTRAL
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0169.216 EXHAUSTING KIT F-LIGHT
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB

Aspiratore te ngjashem