Aspiratorët ishull Faber Lartë & Poshtë

Filter Categories
Zbulo të gjitha
Ishull larte & poshte
  • GLOW PLUS - A TRULY BRIGHT IDEA
  • ODETTE PLUS - TECHNOLOGY IN CYLINDRICAL FORM
  • CÈLINE PLUS - THE CONICAL HOOD. A MODERN CLASSIC.
  • BELLE PLUS - ADVANCED TECHNOLOGY
  • ARKEA PLUS - NJË SFERË E NDRIÇUESHME QË ZBUKURON PJANURËN
  • LYBRA PLUS - ASPIRATOR KUBIK PREJ QELQI DHE ÇELIKU
  • PAREO PLUS - SHTRESË E LËMUAR ÇELIKU QË MBËSHTJELL TRUPIN E ASPIRATORIT
  • NEST PLUS - Një përqëndrim i dritës natyrale

Aspiratorët ishull që dyfishohen si dritat e tavanit

Aspiratorët ishull Faber Lartë & Poshtë sjellin rezultate të shkëlqyera aspirimi dhe ndriçim plot stil. Produkti i vetëm –që do të thotë një instalim- shërben si një aspirator i gjithanshëm dhe njësi ndriçimi për kuzhinat në formë ishulli dhe gadishulli. Karakterizuar nga linja elegante dhe materiale të avancuara, këta aspiratorë janë dizenjuar bazuar në dy objektiva: efikasitet të lartë të përthithjes gjatë uljes në pianurë dhe ndriçimi, drita e shpërndarë kur tërhiqet për të marrë formën e një drite të thjeshtë por elegante tavani.

Aspiratorët ishull për një ndriçim të fokusuar dhe zgjidhje për kursimin e hapësirës.

Aspiratorët ishull janë thesar të teknologjisë së ndriçimit dhe përmbajnë një tjetër thesar të çmuar në vetëvete: një sistem përthithje me performancë të lartë i cili funksionon në çdo kohë që ju duhet. Me dekoracionin e mrekullueshëm, këto aspiratorë përfaqësojnë një zgjidhje unike për kursimin e hapësirës, duke nxjerr në pah me ndriçimin e tyre nga kuzhinat më të thjeshta deri te ato më të sofistikuarat.

ASPIRATORË KUZHINE

ZBULO TË GJITHA

PIANURA ME INDUKSION

ZBULO TË GJITHA

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI