Aspiratorët Faber ishull

Filter Categories
Zbulo të gjitha
Ishull
  • GLOW - A TRULY BRIGHT IDEA
  • ODETTE - TECHNOLOGY IN CYLINDRICAL FORM
  • CÈLINE - THE CONICAL HOOD. A MODERN CLASSIC.
  • BELLE - ADVANCED TECHNOLOGY
  • THEA ISOLA - TIMELESS STYLE MEETS INNOVATIVE TECHNOLOGY.
  • CHLOÈ XL ISOLA - UNIQUE PERSONALITY EXPRESSED IN PERFORMANCE.
  • CORINTHIA ISOLA - A CLASSIC REBORN
  • T-LIGHT ISOLA - DIFFERENT MODELS WITH A SINGLE CONCEPT: CREATING THE FABER LIGHT FAMILY

Zbulo gamën tonë të aspiratorëve ishull

Faber ofron zgjedhje të shkëlqyera për aspiratorët ishull për t’ju përshtatur të gjitha stileve të kuzhinave, moderne dhe klasike. Aspiratorët ishull Faber janë krijuar për tu vënë re nga çdo cep i kuzhinës. Nuk duhet fshehur asnjë centimetër! Ky koleksion karakterizohet nga linja fine, prakticitet dhe dizajn të mrekullueshëm. Ju sigurojnë një element dominant reth se cilit ju mund të ndërtoni kuzhinën e ëndërrave tuaja.

Aspiratorët ishull Faber: balanca perfekte për kuzhinën tuaj

Forma dhe funksioni janë të integruara plotësisht te të gjithë aspiratorët ishull Faber. Përthithja maksimale, zhurma minimale, dizajni tërheqës dhe lehtësia në pastrim bëjnë që përdorimi dhe pastrimi i tyre të jetë një kënaqësi.

ASPIRATORË KUZHINE

ZBULO TË GJITHA

PIANURA ME INDUKSION

ZBULO TË GJITHA

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI