Aspiratoret kënd Faber

  • SOLARIS - Stili i traditave
  • WEST ANGOLO - Forma tradicionale për kuzhina bashkëkohore
  • RANCH ANGOLO - Sharmi i përjetshëm i stilit country
  • STILO ANGOLO/SP - Stil avant-gard për kuzhinën
  • PREMIO ANGOLO/SP - Teknologji me stil

Zbuloni gamën e aspiratorëve kënd

Krijuar nga materiale klasike ose moderne, thelbësore dhe vendimtare ose rrjedhëse dhe elegante në stil, aspiratorët tanë kënd përputhen në mënyre perfekte me çdo lloj kuzhine. Të gjithë aspiratorët tanë kanë teknologji të garantuar për të siguruar efektshmëri, prakticitet dhe lehtësi në mirëmbajtje për të cilën Faber është i famshëm.

Aspiratorë kënd për të gjithë stilet e kuzhinave

Kur instalohet një aspiratorë kënd duhet marrë në konsideratë, hapësira, stili dhe preferencat personale. Por pavarësisht kërkesave tuaja, Faber ka gjithmonë një zgjidhje efikase dhe cilësore. Edhe nëse kuzhina juaj është e thjeshtë, klasike apo moderne, gama e gjerë e aspiratorëve kend dhe hinke do ju vijnë në ndihmë për të marrë eksperiencën më të mirë të gatimit pa u shqetësuar për avujt dhe aromat e këqija.

ASPIRATORË KUZHINE

ZBULO TË GJITHA

PIANURA ME INDUKSION

ZBULO TË GJITHA

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI