ASPIRATORË ME FILTRIM TË LARTË

Efikasitet maksimal prej filtrave të karbonit aktiv.

MERRNI FRYMË THELLË…

NJË ZONË E MADHE FILTRIMI PLUS DY SHTRESA FILTRI ME MATERIAL ME EFIKASITET TË LARTË ELEMINOJNË 95% TË AROMAVE TË KEQIJA. ASPIRATORËT ME FILTRIM TË LARTË- HFH: FILTRIM FANTASTIK NGA FABER.

Vetëm teknologjia e Faber ka 95% efektshmëri në eleminim të aromave të këqija. Te sistemi HFH I Faber, ajri kalon nëpërmjet një filtri cilindrik me një zone më të madhe filtrimi se filtrat konvencional. Një zonë më e madhe filtrimi do të thotë filtrim më efikas. Mbi të gjitha, Faber përdor dy shtresa filtrash me material me efikasitet të lartë, me pore me përmasa të ndryshme dhe me karbon aktiv të përqëndruar. Shtresa e parë eleminon grimcat e mëdha duke i lënë grimcat më fine shtresës tjetër, për një efikasitet maksimal.

SUPER-I THJESHTË, SUPER-I QETË

Mirëmbajtja është shumë e thjeshtë. Falë njësisë së filtrimit në formë cilindrike, heqja e materialit të filtrit bëhet më e lehtë. Ky material mund të lahet edhe në lavastovilje. Filtrat HFH prodhojnë gjithashtu 3 dB(A) më pak zhurmë se filtrat konvencional të karbonit. Ju mund të gjeni për shumicën e aspiratorëve Faber kit HFH elegant, me stil dhe të lehtë për tu instaluar.

ASPIRATORË ME TEKNOLOGJINË HFH

  • BIOS - ASPIRATORI I RI EXTRA-SMALL ME SISTEMIN EKSKLUZIV TË FILTRIMIT HFH
  • GEMMA - Stil dhe komoditet për dekorin tuaj
  • RAY - Dizajn i lehtë dhe i ndritshëm
  • NICE - Ndriçim elegant
  • STILO/SP - Stil pararojë për kuzhinën
  • STILO EV8 - Stil pararojë për kuzhinën
  • STILO DX-SX/SP - Stil avant-gard për kuzhinën

PERFORMANCË MAKSIMALE  E ASPIRATORIT TUAJ

ZBULO TEKNOLOGJITË E ASPIRATORËVE  FABER
TË CILAT PËRMIRESOJNË NDJESINË E REHATISË

AIRLANE

The essential is also invisible

QËTËSI

Pure silence every day

SISTEMI STEAM OFF

Zhdukni avullin nga kuzhina juaj