FABER: NJË EMËR TJETËR PËR “EKOLOGJIK”
Kurse energji dhe ndiko në mbajtjen pastër të atmosferës me Faber.

FABER RESPEKTON PLANETIN

SI TË PARANDALONI EMETIMIN E 288 KG CO2 NË VIT… ZGJIDH NJË ASPIRATORË EKOLOGJIK FABER!

Klasa e energjisë A++ është e mundur në kuzhinat me aspiratorë ekologjikë Faber. Aspiratorët ekologjikë Faber konsumojnë 85% më pak energji se mesatarja. Çdo vit eleminojnë ndotjen atmosferike ekuivalente me ndotjen emetuar nga një makinë që bën 1,747 km. Rezultat impresionues arritur falë dy risive të Faber: motor pa furça dhe teknologjia e ndriçimit LED.

MOTORË PA FURÇA

KONSUM MË I ULËT, PERFORMANCË  MË E LARTË.

Motorët pa furça sjellin rezultate të shkëlqyera në kursimin e energjisë dhe efikasitet të lartë thithëse.

Ato konsumojnë 85% më pak se motorët standart elektrik në një shpejtësi të ulët-mesatare(në KW/h) dhe 35% më pak në shpejtësi të lartë.Këta janë motorët më të qetë në treg dhe garantojnë të njejtën performance për të gjithë kushtet e funksionimit.

NDRIÇIM LED

KONSUM MË I ULËT, MË SHUMË DRITË.

Teknologjia LED ofron një ndriçim natyral dhe (4100°K) nuk i ndryshon ngjyrat. Falë dizajnit, linjave të pastra, dritat LED të Faber integrohen në mënyre perfekte në aspiratorin tuaj duke ju dhënë një ndricim madhështor.  Ato e shpërndajnë dritën në mënyrë më efektive përeth kuzhinës dhe më e rëndësishmja, sigurojnë pamje të qartë te pianura që ndodhet poshtë saj. Mbi të gjitha kanë konsum të ulët, vetëm 2W.

ASPIRATORË QË KURSEJNË ENERGJI

LIDER NË KURSIMIN E ENERGJISË

ZBULO TEKNOLOGJITË QË I BËJNË ASPIRATORË FABER
EKOLOGJIK

AIRLANE

The essential is also invisible

QËTËSI

Pure silence every day

SISTEMI STEAM OFF

Zhdukni avullin nga kuzhina juaj