Έχουμε εφεύρει απορροφητήρες για ολες τες κουζίνες
μεσα σε ένα μικρό εργαστήριο

Τα τελευται πενήντα χρόνια καταφεραμε να κατεχουμε το κλειδι στην βιομηχανια για την παραγωγη και στην τεχνολογια οπου και έχουμε δημιουργήσει, σχεδιασεί και κατασκευασεί τους καλυτερους απορροφητηρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε οι ηγέτες στον τομέα αυτο. Για το λόγο ενας απο τους δυο απορροφητηρες της Ιταλιας ειναι Faber.

Είμαστε μια παγκόσμιa βιομηχανική ομάδα σε 8 έθνη και 3 ηπείρους για τες παραγωγές μας και τους εμπορικούς μας χώρους.

Κλειδί δύναμή μας είναι δέσμευση, η σταθερότητα, η αφοσίωση και ο δυναμισμό, που ανέκαθεν χαρακτήριζε την Ομάδα Faber.

Εμείς μετέτρεψε τους απορροφητηρες σε σειρές με ένα απλό ενσωματωμένο στοιχείο σε μια όμορφη και λειτουργική συσκευή.

Τα προϊόντα μας είναι ο λόγος για την τεχνολογία μας και τα κριτήρια μας για τον σχεδιασμό και την ποιότητας μας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία της Faber προερχεται απο μια ιταλική ηγεσία που εκτείνεται πάνω από πενήντα χρόνια.
Η επιτυχία μας οφειλεται στα χρονια και στην εμπειρία μασ σε αυτο τον τομεα.

 • Τα θεμέλια της Faber και η γέννηση του πρώτου απορροφητήρα
  1955

  Το 1955 ο Αμπράμο Γαλασσι ειχε καθιερώσει το Faber PLAST SRL. Ηθέλε να εφεύρει κάτι νέο και να αναπτυχθει. Με τους τρεις συνεταίρους τους και το έργο ενός εργαζόμενου μετατρεψε το πλαστικό σε αντικείμενο για το σπίτι.

 • Το ιδρυμα Faber και η δημιουργία του πρώτου απορροφητήρα
  1958

  Το 1958 η Faber παράγει το πρώτο plexiglas. Η απάντηση είναι άμεση : Αμπράμο Galassi τα κατάφερε.

 • Το ιδρυμα Faber και η δημιουργία του πρώτου απορροφητήρα
  1963

  Το 1963 η παράγει των πρώτο extraction απορροφητηρα. Η εταιρεία αρχίζει να μεγαλώνει.στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα, υπάρχουν περίπου εκατό εργαζόμενοι και η εταιρεία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις ξένες αγορές

 • Η Faber και η Flaminia ειναι τα θεμέλια για την μελλοντική ανάπτυξη
  1972

  Η Faber plast γίνεται Faber SpA το 1972. Οι επενδυτές έχουν εμπιστοσύνη και η δραστηριότητα παίρνει εν εξελίξει. Faber είναι το νεο όνομα για τους απορροφητηρες για την Ιταλία. Ο τομέας τον απορροφητηρων είναι μια βιομηχανική πραγματικότητα

 • Αυτοματισμού τεχνολογίας και αγοράς επέκταση
  1982

  FinFaber SpA ιδρύθηκε το 1987, για τη διαχείριση των επενδύσεων σε Faber SpA και για την προώθηση της ανάπτυξης των εμπορικών κλάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και τον Καναδά.

 • Αυτοματισμού τεχνολογίας και αγοράς επέκταση
  1987

  FinFaber SpA ιδρύθηκε το 1987, για τη διαχείριση των επενδύσεων σε Faber SpA και για την προώθηση της ανάπτυξης των εμπορικών κλάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και τον Καναδά.

 • Κύρος κοινοπραξίας: Η Faber είναι μια διεθνής πραγματικότητα
  1990

  JV’s με συνεργασια απο κορυφαίες εταιρίες στην επεξεργασία του αέρα χαρακτηρίζουν το πρώτο μισό της δεκαετίας του 90: Mepamsa στην Ισπανία και Αργεντινή γινοντε μέρος της ομάδας της Faber και Flaminia Aspirator Τουρκίας ξεκινάει.

 • Κύρος κοινοπραξίας: Η Faber είναι μια διεθνής πραγματικότητα
  1996

  Η Faber εξετάζει τις ασιατικές αγορές και το 1996 δημιουργεί την Flaminia Nanjing στην Κίνα και το 1997 δημιουργείτε η Faber Heatkraft στην Ινδία.

 • Κύρος κοινοπραξίας: Η Faber είναι μια διεθνής πραγματικότητα
  1999

  In 2001 Faber αναλαμβάνει την Futurum SA, η πρώτη σουηδική εταιρεία στον τομέα, καθώς και την Mepamsa. Δημιουργεί την Faber Luki, με τακτικότητα η JV στη Ρωσία να ασχοληθεί με τις ευρωπαϊκές αγορές της Ανατολής.

 • Η νέα διεθνή στρατηγική
  2001

  Η ομάδα Faber ενισχύει τη θέση της στην Ευρώπη και αναλάμβανει την Roblin SA στη Γαλλία το 1998, Μετα αναλάμβανει το 1999 την Faber Flavia, ενας εμπορικος οργανισμός με έδρα την Αθήνα.

 • Η νέα διεθνή στρατηγική
  2002

  Οι επιλογές μας είναι σωστες και ο καθηγητής Abramo Galassi, απονέμεται επιχειρηματίας για το έτος 2002 “για την πιο αποτελεσματική επιχειρηματική δράση στη διεθνή αγορά.

 • Η νέα διεθνή στρατηγική
  2004

  Η ελβετική ομάδα Franke γίνεται ο κύριος μέτοχος της Faber SpA τον Αύγουστο του 2004 και επιβεβαιώνει το κοινό όραμα και την μεγάλη συνέργια μεταξύ των δύο ομάδων

 • Η νέα διεθνή στρατηγική
  2005

  Το 2005 η Faber καθίσταται πλήρως σαν μέρος του ομίλου Franke, στην οποία παίζει ενα σημαντικό ρόλο ως επιχειρηματική μονάδα..

 • Η νέα διεθνή στρατηγική
  2013

  Το 2013 – η επιτυχία που επιτεύχθηκε σε περισσότερα από 50 χρόνια της ιστορίας είναι μια μεγάλη πηγή ικανοποίησης που μας προτρέπει σε πιο σημαντικούς στόχους. Σήμερα φανταστείτε, σχεδιάζουμε και συνειδητοποιούνμε το μέλλον μας.

Η Δυνατότητες μας

Απορροφητηρες με παραδώσει σε οτι υποσχόμαστε: αλλάζουν τον αέρα στην κουζίνα σας με άνεση.

Η Εταιρική ταυτότητα της Faber βασίζεται στη συνοχή μεταξύ του όραμάτος μας και στην αναπτύξη για να προωθήσουμε τα προϊόντα και τις τεχνολογίες μας που σέβονται πάντοτε τις αρχές του σχεδιασμού και τις λειτουργικότητας μαζι με τις αξίες μας, οπου και επικεντρωνομαστε στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας με αποδοτικότητα, επιχειρματική ασφάλεια και σεβασμό για τους πελατες και συνεργατες μας.-
Η ταυτότητά μας είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο μας. Περιλαμβάνει την ισχυρή μας δέσμευση, τις τολμηρές αποφάσεις μας, το πάθος και τον δυναμισμό που έχει ο καθένας από εμάς και εκφράζει κάθημέρινα. -
Οι Απορροφητηρες μας είναι όμορφη, εργονομική και αποτελεσματική.
Με την υπόσχεσή μας: για καθαρό αέρα στην κουζίνα σας με μοναδικό στυλ.-

Η Faber Σε Ολο Τον Κοσμο Κατασκευασμένο στην Ιταλία
με τις καλύτερες προϋποθέσεις για παγκοσμιοποίηση

Δέσμευση, σταθερότητα, αφοσίωση και δυναμισμό χαρακτηρίζουν πάντα την ομάδα Faber κάνοντάς την βιομηχανιά καλύτερη που της δίνει το προβάδισμα για μια θέση-κλειδί στην παραγωγή και στην τεχνολογία σε ενα παγκόσμιο επίπεδο.

Η Faber είναι πρώτη στον κλάδο της στην Ιταλία, όπου ενας στους δύο Απορροφητήρες είναι Fabeρ. Η Faber είναι παρούσα σε ενα παγκόσμιο επίπεδο με το δικό της εμπορικό σήμα με κορυφαίες τοπικές μάρκες όπως Roblin στη Γαλλία, Mepamsa στην Ισπανία και της Spar στην Αργεντινή.

H Αφοσίωση και η αποφασιστικότητά της Faber για να πετύχει τους στόχους της εταιρείας της επέτρεψαν να αναπτυχθεί από μια τοπική επιχείρηση σε μια ευρωπαϊκή παγκόσμια επιχείρηση· Χάρη στην εξαγορά της ένος μεγαλου αριθμόυ παραγωγικών εγκαταστάσεων η Faber είναι παρούσα σε 3 ηπείρους, με 7 δομες σε 6 χώρες: Ιταλία, Σουηδία, Γαλλία, Τουρκία, Ινδία και Αργεντινή, συν ένα γραφείο μάρκετινγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες και με ενα γραφείο που αντιπροσωπεύεται στη Ρωσία.

Mε την συνέχει διεθνοποίηση της Faber νέες προκλήσεις εχουν εμφανιστεί στην ομάδα Franke της Faber το 2005, η ελβετική πολυεθνική εταιρεία είχε πάρει μια σημαντική ηγετική θέση στα συστήματα κουζίνας, στην οποία είχε αναλάβει ενα σημαντικό ρόλο για τους απορροφητιρες.

Welcome to the Showroom

All of Faber’s beauty, technology and innovation can be found here!
A showroom made from sustainable materials. A reference and meeting point for architects and professionals in the sector.