Οι εφευρετες των απορροφητηρων κουζινας

Σε ένα μικρό βιοτεχνικό εργαστήριο δημιουργήσαμε τον πρώτο απορροφητήρα κουζίνας στον κόσμο. Για δεκαετίες ολόκληρες μελετούσαμε, σχεδιάζαμε και κατασκευάζαμε απορροφητήρες για να γίνουμε έτσι μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες στην παγκόσμια τεχνολογία. Ήμασταν και παραμένουμε πρώτοι.
Σήμερα η Faber κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα. Στην Ιταλία, ένας στους δύο απορροφητήρες είναι Faber.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

Ανακαλύψαμε έναν ολόκληρο κόσμο, δημιουργήσαμε την αγορά των απορροφητήρων κουζίνας, μετατρέψαμε τον απορροφητήρα από απλό στοιχείο της επίπλωσης σε μια ασφαλή, αποτελεσματική και εύχρηστη ηλεκτρική συσκευή. Ριζοσπαστικά καινοτόμοι, επιδιώκουμε να κάνουμε παρόν την τεχνολογία του μέλλοντος. Για τον λόγο αυτό εξακολουθούμε να αναζητάμε λύσεις, να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και να εξερευνούμε νέες αγορές.

Η Faber είναι ένας βιομηχανικός όμιλος με έδρες σε 8 χώρες και 3 ηπείρους. Η δεσπόζουσα θέση μας είναι παγκόσμια εδραιωμένη. Η ανάπτυξή μας συνεχίζεται, γιατί βασιζόμαστε πάντα στα σημεία υπεροχής μας: την προσπάθεια, την επιμονή, το μεράκι και τον δυναμισμό.

FABER. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΣΑΣ

FABER LOCATION

HEADQUARTER
Fabriano – ITALY

COMMERCIAL OFFICE
Hudson – USA
Chambly – FRANCE
Istanbul – TURKEY
Moscow – RUSSIA
Pune – INDIA

PLANT
Sassoferrato – ITALY
Manisa – TURKEY
Villedieu-les-Poêles – FRANCE
Byske – SWEDEN
Kaluga – RUSSIA
Pune – INDIA
San Luis – ARGENTINA
San Luis Potosí  – MEXICO

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία της Faber είναι η ιστορία μιας ιταλικής πρωτιάς διαρκείας εξήντα ετών. Παράγοντες της επιτυχίας είναι ο χρόνος και η εμπειρία. Κάθε μας προϊόν είναι ένα βήμα μπροστά και μια νέα ιδέα. Έχοντας ως στόχο τη συνεχή βελτίωση και την καινοτομία, ανοίξαμε νέους ορίζοντες άνεσης και ευεξίας στο οικιακό περιβάλλον.

 • Τα θεμέλια της Faber και η γέννηση του πρώτου απορροφητήρα
  1955

  Το 1955 ο Αμπράμο Γαλασσι ειχε καθιερώσει το Faber PLAST SRL. Ηθέλε να εφεύρει κάτι νέο και να αναπτυχθει. Με τους τρεις συνεταίρους τους και το έργο ενός εργαζόμενου μετατρεψε το πλαστικό σε αντικείμενο για το σπίτι.

 • Το ιδρυμα Faber και η δημιουργία του πρώτου απορροφητήρα
  1958

  Το 1958 η Faber παράγει το πρώτο plexiglas. Η απάντηση είναι άμεση : Αμπράμο Galassi τα κατάφερε.

 • Το ιδρυμα Faber και η δημιουργία του πρώτου απορροφητήρα
  1963

  Το 1963 η παράγει των πρώτο extraction απορροφητηρα. Η εταιρεία αρχίζει να μεγαλώνει.στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα, υπάρχουν περίπου εκατό εργαζόμενοι και η εταιρεία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις ξένες αγορές

 • Η Faber και η Flaminia ειναι τα θεμέλια για την μελλοντική ανάπτυξη
  1972

  Η Faber plast γίνεται Faber SpA το 1972. Οι επενδυτές έχουν εμπιστοσύνη και η δραστηριότητα παίρνει εν εξελίξει. Faber είναι το νεο όνομα για τους απορροφητηρες για την Ιταλία. Ο τομέας τον απορροφητηρων είναι μια βιομηχανική πραγματικότητα

 • Αυτοματισμού τεχνολογίας και αγοράς επέκταση
  1982

  FinFaber SpA ιδρύθηκε το 1987, για τη διαχείριση των επενδύσεων σε Faber SpA και για την προώθηση της ανάπτυξης των εμπορικών κλάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και τον Καναδά.

 • Αυτοματισμού τεχνολογίας και αγοράς επέκταση
  1987

  FinFaber SpA ιδρύθηκε το 1987, για τη διαχείριση των επενδύσεων σε Faber SpA και για την προώθηση της ανάπτυξης των εμπορικών κλάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και τον Καναδά.

 • Κύρος κοινοπραξίας: Η Faber είναι μια διεθνής πραγματικότητα
  1990

  JV’s με συνεργασια απο κορυφαίες εταιρίες στην επεξεργασία του αέρα χαρακτηρίζουν το πρώτο μισό της δεκαετίας του 90: Mepamsa στην Ισπανία και Αργεντινή γινοντε μέρος της ομάδας της Faber και Flaminia Aspirator Τουρκίας ξεκινάει.

 • Κύρος κοινοπραξίας: Η Faber είναι μια διεθνής πραγματικότητα
  1996

  Η Faber εξετάζει τις ασιατικές αγορές και το 1996 δημιουργεί την Flaminia Nanjing στην Κίνα και το 1997 δημιουργείτε η Faber Heatkraft στην Ινδία.

 • Κύρος κοινοπραξίας: Η Faber είναι μια διεθνής πραγματικότητα
  1999

  In 2001 Faber αναλαμβάνει την Futurum SA, η πρώτη σουηδική εταιρεία στον τομέα, καθώς και την Mepamsa. Δημιουργεί την Faber Luki, με τακτικότητα η JV στη Ρωσία να ασχοληθεί με τις ευρωπαϊκές αγορές της Ανατολής.

 • Η νέα διεθνή στρατηγική
  2001

  Η ομάδα Faber ενισχύει τη θέση της στην Ευρώπη και αναλάμβανει την Roblin SA στη Γαλλία το 1998, Μετα αναλάμβανει το 1999 την Faber Flavia, ενας εμπορικος οργανισμός με έδρα την Αθήνα.

 • Η νέα διεθνή στρατηγική
  2002

  Οι επιλογές μας είναι σωστες και ο καθηγητής Abramo Galassi, απονέμεται επιχειρηματίας για το έτος 2002 “για την πιο αποτελεσματική επιχειρηματική δράση στη διεθνή αγορά.

 • Η νέα διεθνή στρατηγική
  2004

  Η ελβετική ομάδα Franke γίνεται ο κύριος μέτοχος της Faber SpA τον Αύγουστο του 2004 και επιβεβαιώνει το κοινό όραμα και την μεγάλη συνέργια μεταξύ των δύο ομάδων

 • Η νέα διεθνή στρατηγική
  2005

  Το 2005 η Faber καθίσταται πλήρως σαν μέρος του ομίλου Franke, στην οποία παίζει ενα σημαντικό ρόλο ως επιχειρηματική μονάδα..

 • Η νέα διεθνή στρατηγική
  2013

  Το 2013 – η επιτυχία που επιτεύχθηκε σε περισσότερα από 50 χρόνια της ιστορίας είναι μια μεγάλη πηγή ικανοποίησης που μας προτρέπει σε πιο σημαντικούς στόχους. Σήμερα φανταστείτε, σχεδιάζουμε και συνειδητοποιούνμε το μέλλον μας.

ΤΟ DESIGN

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ LOUIS HENRY SULLIVAN
“FORM FOLLOWS FUNCTION”
(ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ).

ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ,
ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ DESIGN ΜΑΣ
ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ