Οι εφευρετες των απορροφητηρων κουζινας

Σε ένα μικρό βιοτεχνικό εργαστήριο δημιουργήσαμε τον πρώτο απορροφητήρα κουζίνας στον κόσμο. Για δεκαετίες ολόκληρες μελετούσαμε, σχεδιάζαμε και κατασκευάζαμε απορροφητήρες για να γίνουμε έτσι μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες στην παγκόσμια τεχνολογία. Ήμασταν και παραμένουμε πρώτοι.
Σήμερα η Faber κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα. Στην Ιταλία, ένας στους δύο απορροφητήρες είναι Faber.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

Ανακαλύψαμε έναν ολόκληρο κόσμο, δημιουργήσαμε την αγορά των απορροφητήρων κουζίνας, μετατρέψαμε τον απορροφητήρα από απλό στοιχείο της επίπλωσης σε μια ασφαλή, αποτελεσματική και εύχρηστη ηλεκτρική συσκευή. Ριζοσπαστικά καινοτόμοι, επιδιώκουμε να κάνουμε παρόν την τεχνολογία του μέλλοντος. Για τον λόγο αυτό εξακολουθούμε να αναζητάμε λύσεις, να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και να εξερευνούμε νέες αγορές.

Η Faber είναι ένας βιομηχανικός όμιλος με έδρες σε 8 χώρες και 3 ηπείρους. Η δεσπόζουσα θέση μας είναι παγκόσμια εδραιωμένη. Η ανάπτυξή μας συνεχίζεται, γιατί βασιζόμαστε πάντα στα σημεία υπεροχής μας: την προσπάθεια, την επιμονή, το μεράκι και τον δυναμισμό.

FABER. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΣΑΣ


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/html/wp-content/themes/fabernew/framework/inc/visualcomposer/vc_templates/vc_row.php on line 57

FABER LOCATION

HEADQUARTER
Fabriano – ITALY

COMMERCIAL OFFICE
Hudson – USA
Chambly – FRANCE
Istanbul – TURKEY
Moscow – RUSSIA
Pune – INDIA

PLANT
Sassoferrato – ITALY
Manisa – TURKEY
Villedieu-les-Poêles – FRANCE
Byske – SWEDEN
Kaluga – RUSSIA
Pune – INDIA
San Luis – ARGENTINA
San Luis Potosí  – MEXICO

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία της Faber είναι η ιστορία μιας ιταλικής πρωτιάς διαρκείας εξήντα ετών. Παράγοντες της επιτυχίας είναι ο χρόνος και η εμπειρία. Κάθε μας προϊόν είναι ένα βήμα μπροστά και μια νέα ιδέα. Έχοντας ως στόχο τη συνεχή βελτίωση και την καινοτομία, ανοίξαμε νέους ορίζοντες άνεσης και ευεξίας στο οικιακό περιβάλλον.

ΤΟ DESIGN

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ LOUIS HENRY SULLIVAN
“FORM FOLLOWS FUNCTION”
(ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ).

ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ,
ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ DESIGN ΜΑΣ
ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ