Ποιότητα Faber σημαίνει απόλυτη ποιότητα

Τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα της τεχνολογίας μας, το κριτήριο του design μας και η παράμετρος της ποιότητάς μας. Με τη μοναδική μας εμπειρία και τις γνώσεις μας έχουμε υπό έλεγχο όλα τα στάδια της παραγωγής. Η ποιότητα Faber είναι αισθητή, ορατή και αγγίζει κάθε λεπτομέρεια. Είναι ποιότητα ζωής. Το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Είμαστε οι πρώτοι στον τομέα των απορροφητήρων κουζίνας που απέκτησαν πιστοποίηση ISO 9001 για το σύστημα ποιότητας της επιχείρησης.

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιότητας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος είναι πιστοποιημένο από τον οργανισμό SGS κατά τα πρότυπα ISO 9001:2000, OHSAS 18001 και ISO 14001.

Αποκτήσαμε το πρώτο πιστοποιητικό αριστείας SGS σε όλο τον κόσμο, με αριθμό 001.

ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Από την πρώτη κιόλας στιγμή η Faber ήταν πρωτοπόρος στον αυτοματισμό και στη ρομποτική, στις τεχνολογίες πληροφορικής και στην Ολική Ποιότητα.

Μια συνολική αντίληψη για τα υλικά και τις εφαρμογές τους, τις παραγωγικές διαδικασίες και τις επιπτώσεις τους για τον άνθρωπο και το περιβάλλον αυξάνει την ποιότητα της εργασίας και μετατρέπει διαρκώς την εμπειρία σε επιστήμη.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Προηγμένη μηχανολογική έρευνα για την προσφορά καινοτόμων λύσεων και ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής στην κουζίνα. Αυτό δεν είναι για εμάς ένας απλός στόχος.

Είναι μια αποστολή. Ένα καθήκον και η καθημερινή μας προσπάθεια.