Μην συγχέετε το design με τη μόδα

Παραμένουμε πιστοί στην αρχή “Form follows function”. Είναι ο δικός μας τρόπος να δημιουργούμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες, πρακτικές και αισθητικές. Το design μας είναι η ουσία του δόγματός μας.
Μετατρέπει την ιδέα σε πραγματικό αντικείμενο

DESIGN ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Μοναδικές φόρμες, αισθητική αντίληψη, λεπτή κομψότητα σε συνδυασμό με την αρμονική απλότητα: είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας που συνδυάζει το design με τη λειτουργικότητα.

Το στυλ της Faber είναι παρόν σε όλα τα μοντέλα, αλλά αγγίζει την κορυφή στους εντοιχιζόμενους απορροφητήρες οροφής.

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ

Δημιουργούμε τα μοντέλα μας έχοντας επίγνωση ότι ο απορροφητήρας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αισθητική της κουζίνας, αναδεικνύει και εναρμονίζει τις γραμμές της και ενσωματώνεται κάνοντας αισθητή την παρουσία του.

Ένας απορροφητήρας πρέπει να λειτουργεί τέλεια, ικανοποιώντας και τις αισθητικές ανάγκες. Αν και είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, η αισθητική αξία είναι καθοριστική για την επιλογή.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Το design μας εκφράζει, αναδεικνύει και προβάλλει την ουσία της τεχνολογικής καινοτομίας και την κομψότητα του προϊόντος. Στόχος του είναι να κάνει πιο όμορφη και πιο άνετη τη ζωή και των μελλοντικών γενεών. Για εμάς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφήσουμε το στίγμα μας.