ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ FABER
Εξοικονομήστε ενέργεια και προστατέψτε το περιβάλλον με τα προϊόντα Faber.

Η FABER ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ FABER GREEN: ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 ΚΑΤΑ 288 kg ΕΤΗΣΙΩΣ.

Μετατρέψτε την κουζίνα σας σε κλάσης A++ με έναν απορροφητήρα Faber green. Σε σχέση με τους κοινούς απορροφητήρες, οι απορροφητήρες Faber green μειώνουν την κατανάλωση έως και 85%, επιτυγχάνοντας μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης ίση με αυτή που προκαλεί ένα αυτοκίνητο διανύοντας 1.747 km ετησίως. Είναι το αποτέλεσμα δύο αποκλειστικών λύσεων της Faber: τον κινητήρα Brushless και την τεχνολογία LED Light.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BRUSHLESS

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Ο κινητήρας Brushless εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας διατηρώντας υψηλή απόδοση αναρρόφησης: 85% χαμηλότερη κατανάλωση (kW/h) στις μεσαίες και χαμηλές ταχύτητες, 35% χαμηλότερη στις υψηλές ταχύτητες. Είναι ο πιο αθόρυβος κινητήρας του εμπορίου και διατηρεί σταθερές επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες χρήσης.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LED LIGHT

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.

Η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει έναν ευχάριστο φυσικό φωτισμό (4100°K) και αναδεικνύει πιστά το χρώμα των αντικειμένων. Τα σποτάκια LED Light ενσωματώνονται τέλεια στον απορροφητήρα σε μια εξαιρετικά κομψή αισθητική που προσφέρει έντονο φωτισμό. Επιτυγχάνεται έτσι η τέλεια κατανομή του φωτός στο περιβάλλον και παράλληλα εξασφαλίζεται σωστή ορατότητα σε όλο τον πάγκο εργασίας με κατανάλωση μόλις 2W.

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΤΗΣ FABER
ΠΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ

AIRLANE

The essential is also invisible

SIL & STILL

Pure silence every day

STEAM OFF SYSTEM

Στοπ στους υδρατμούς στην κουζίνα