Nemojmo mešati dizajn i modu.

Mi snažno verujemo u princip da oblik prati funkcionalnost. Zato smo sigurni da svi naši proizvodi zadovoljavaju realne, a ne imaginarne potrebe i da su istovremeno i praktični i stilizovani.
Za nas dizajn je način razmišljanja, način pretvaranja apstraktnih ideja u proizvode realnih vrednosti.

DIZAJN I FUNKCIONALNOST

Ekskluzivni dizajn, istančanog ukusa, prirodne elegancije i stvarne harmonije ne stvaraju se lako. Oni zahtevaju konstantno istraživanje kako stila tako i funkcionalnosti.

Faberov stil je prepoznatljiv kod svih naših proizvoda, a njegov poslednji izraz je u ograničenoj liniji naših aspiratora.

ELEGANCIJA I EFIKASNOST

Vaš odabir aspiratora može imati značajni uticaj na izgled vaše kuhinje. Idealni aspirator mora se uklapati u stil vaše kuhinje i ulepšavati je skladno bez skrivanja. Imamo ovo na umu svaki put kada dizajniramo novi model.

Za nas, kuhinja mora biti savršeno funkcionalna i efikasna čak i po pitanju stila. Jer stil je možda teško definisati, ali je njegov uticaj nemerljiv.

LEPOTA I BLAGOSTANJE

U Fabeu, dizajn koristimo da izrazimo suštinu tehničkih inovacija i potrage za stilom, da unesemo lepotu i blagostanje u živote budućih generacija. Na taj način želimo da ostavimo trag u svetu.