Maailmanlaajuinen visio

Parannetaan joka päivä kotimme ja planeettamme ilmanlaatua

Faber piano cottura aspirante con cappa integrata Galileo

Imutasot

Faber Cappa a parete True Double Black e piano cottura a induzione

Liesituulettimet

Suunnitellaan tulevaisuutta

Ergonomia, design, toiminnallisuus, mukavuus, tyyli ja asumisen laatu

Faber Cappa a parete True Double Black

Seinään kiinnitetyt liesituulettimet

Faber Cappa a isola T-Shelf Nero opaco

Saarekemalliset liesituulettimet

Faber Cappa sospesa Beat XL Nero opaco

Ripustettavat liesituulettimet

Faber Cappa ceiling a soffitto

Kattoliesituulettimet

Faber cappa integrata downdraft e piano cottura a induzione

Downdraft-liesituulettimet

Faber Cappa da incasso e piano cottura a induzione

Integroitavat liesituulettimet

Paljon teknologisia etuja ja elämisen etuja

Steam Off System

Faberin ylellinen Steam Off System -teknologia poistaa ongelman perusteellisesti ehkäisemällä lauhteen muodostumisen. Samalla, kun liesituuletin imee höyryjä, se synnyttää hallittuja ilmasuihkuja, jotka synnyttävät pyörteitä ja kiihdyttävät höyryjen liikettä edistäen näin höyryjen ulosmenoa ja siirtymistä, kunnes kaikki höyry on saatu kerättyä.

Zero Drip ja Zero Drip Plus

Faberin Zero Drip ja Zero Drip Plus -järjestelmät pysäyttävät lauhteen, kun sitä on muodostunut. Ensimmäinen järjestelmä kerää lauhteen uraan estäen sen putoamisen keittotasolle. Toinen järjestelmä haihduttaa lauhteen, kun se joutuu kosketuksiin asianmukaisesti lämmitettyjen pintojen kanssa.

Sound Pro

On olennaisen tärkeää, että liesituuletin synnyttää toimiessaan mahdollisimman vähän ääntä, myös sen toimiessa suurimmalla teholla. Uusi Sound Pro -imuteknologia vähentää liesituulettimen sisäisen ilmavirtauksen turbulensseja ja pyörteitä ja vähentää näin liesituulettimen aiheuttamaa melua ja parantaa sen äänenlaatua.

Sil & Still

Liesituulettimen sisällä tapahtuvien aerodynaamisten virtausten tutkimuksen ja äänieristyksen ansiosta tämä Faberin teknologia pienentää maksimaalisen äänitehon arvoon 52 dB(A). Kun käyttöön otetaan Eco Function, ympäristön ilmanvaihto tehdään jatkuvasti 24 tunnin ajan, minimikulutuksella alle 40 dB(A).

Brushless

Faber pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia teknologisia ratkaisuja. Brushless-teknologia tarjoaa markkinoiden hiljaisimman moottorin, joka tarjoaa parhaan energiatehokkuuden ja suuren imutehon.

Remote Blower

Tämä teknologia mahdollistaa moottorin asentamisen kauas liesituulettimesta, mikä minimoi metelin keittiössä ja varmistaa, että maksimaalinen ääni on miellyttävällä tasolla.

Up & Down

Faberin tilaasäästävä Up & Down -teknologia integroi täydellisesti liesituulettimen ja valaistuksen, yhdistämällä imua koskevat vaatimukset muotoilu- ja valaistustarpeisiin.

Airlane

Airlane-teknologian ansiosta eräät Faberin ripustettavat liesituulettimet voi asentaa imukokoonpanoon, välttäen epäesteettiset liitosputket.

Faber Cloud

Faber Cloud (saatavilla iOS- ja Android-järjestelmiin) -pilveen yhdistetyn, älypuhelimeen ladattavissa olevan sovelluksen ansiosta kodin ilmanlaatua voi tarkastella milloin tahansa, myös etänä.

Air Quality Sensor

Kaikissa Faberin Air Treatment -liesituulettimissa on varusteena Air Quality Sensor: innovatiivinen anturi, joka mahdollistaa ilmanlaadun tarkkailun ja imun säätämisen, jos ilmassa on allergeeneja, epäpuhtauksia ja hajuja.

UV-C Lamp

UV-C Lamp -teknologia poistaa virukset ja bakteerit erittäin turvallisesti muodostamatta otsonia.

Erittäin suuri energiatehokkuus

Faberin liesituulettimet kuuluvat korkeimpiin energialuokkiin.Ne varmistavat imumoottoreiden, suodatusjärjestelmän ja valaistuksen maksimaalisen suorituskyvyn ja minimaalisen kulutuksen. Valikoiman huipputuote, Galileo-malli, saavuttaa huipputason luokassa A+++.

LED Light

Pienempi kulutus, tehokkaampi valaistus. LED-valaistuksen ansiosta valo on kirkas ja ruoanlaittoalueella on hyvä näkyvyys samalla, kun energiaa säästyy huomattavasti.

K-Link

Faberin K-Link-teknologia säätelee automaattisesti liesituulettimen imutehoa. Liesituulettimen ja induktiotason välisen radioyhteyden ansiosta voit laittaa ruokaa vapaasti, ilman häiriöitä.

High Filtering

Faberin huipputuotteet tarjoavat aktiivihiilillä maksimaalisen suodatustehokkuuden. High Filtering -teknologia tekee liesituulettimesta suorituskykyisemmän, ja se kykenee puhdistamaan ilmasta kaikki hajut.

Faber esterno sede azienda
Faber esterno sede azienda

Parannamme ilmanlaatua vuodesta 1955 alkaen

Ilma on osa DNA:tamme ja olemme rakentaneet alalla ainutlaatuisen kilpailukyvyn. Terästä, lasia tai puuta käyttämällä olemme muuttaneet keittiön liesituulettimen innovatiivisilla toiminnoilla varustetuksi design-tuotteeksi.

Olemme vuodesta 2005 alkaen olleet Franke-konsernin ilma-asiantuntijoita. Franke on jo yli 100 vuoden ajan edustanut korkeaa laatua, uraauurtavaa tekniikkaa ja hienoa muotoilua.

Tutustu tarkemmin +