Vizija globalnog disanja

Svakodnevno poboljšavamo kvalitet vazduha kod kuće i širom planete

Faber piano cottura aspirante con cappa integrata Galileo

Ploče za kuvanje sa aspiratorom

Faber Cappa a parete True Double Black e piano cottura a induzione

Aspiratori

Faber Cucina con piano cottura a induzione con padelle e pentole sopra

Indukcione ploče

Projektujemo budućnost

Ergonomija, dizajn, funkcionalnost, udobnost, stil i blagostanje življenja

Faber Cappa a parete True Double Black

Zidni aspiratori

Faber Cappa a isola T-Shelf Nero opaco

Ostrvski aspiratori

Faber Cappa sospesa Beat XL Nero opaco

Viseći aspiratori

Faber Cappa ceiling a soffitto

Plafonski aspiratori

Faber cappa integrata downdraft e piano cottura a induzione

Aspiratori downdraft

Faber Cappa da incasso e piano cottura a induzione

Ugrađeni aspiratori

Mnogo tehnoloških prednosti, velike pogodnosti koje treba doživeti

Steam Off System

Ekskluzivna Faber tehnologija pod imenom Steam Off System otklanja problem od samog početka sprečavajući stvaranje kondenzacije. Prilikom usisavanja, aspirator izbacuje kontrolisane mlazove vazduha koji stvaranjem vrtloga i ubrzanja olakšavaju podizanje i prenošenje isparenja dok se potpuno ne uhvate.

Zero Drip i Zero Drip Plus

Sistemi Zero Drip i Zero Drip Plus kompanije Faber zaustavljaju kondenzaciju nakon formiranja. Prvi je prikuplja u kanal koji sprečava da padne na ploču za kuvanje. Drugi omogućava njeno isparavanje zahvaljujući kontaktu sa posebno zagrejanim površinama.

Sound Pro

Neophodno je imati aspirator koji radi uz što manje buke, čak i pri maksimalnim performansama. Smanjenjem turbulencije i vrtloga u unutrašnjem protoku vazduha, nova tehnologija aspiracije Sound Pro smanjuje buku i poboljšava kvalitet zvuka aspiratora.

Sil & Still

Zahvaljujući proučavanju aerodinamičkih tokova unutar aspiratora i ciljanoj akustičkoj izolaciji, ova tehnologija kompanije Faber smanjuje buku pri maksimalnoj snazi na samo 52 dB(A). Aktiviranjem Eko funkcije se omogućava neprestana razmena vazduha u okruženju tokom 24 sata, uz minimalnu potrošnju ispod 40 dB(A).

Brushless

Faber je stalno u potrazi za tehnološki naprednim rešenjima. Uz Brushless, najtišim motorom na tržištu, garantuje najbolju energetsku efikasnost i visoku efikasnost aspiracije.

Remote Blower

Ova tehnologija omogućava da se motor instalira daleko od aspiratora čime se buka u kuhinji smanjuje na minimum i obezbeđuje najviši nivo zvučne ugodnosti.

Up & Down

Tehnologija za uštedu prostora Up & Down kompanije Faber savršeno integriše aspirator i osvetljenje i objedinjuje potrebu za aspiracijom sa dizajnom i osvetljenjem.

Airlane

Zahvaljujući Airlane tehnologiji moguće je ugraditi neke Faber viseće aspiratore u režimu aspiracije i pritom izbeći estetski neprivlačne cevi.

Cloud Faber

Uz aplikaciju koja je povezana sa uslugom Cloud Faber (dostupna za iOS i Android) i koju možete preuzeti na svoj telefon, možete da upravljate kvalitetom vazduha u vašem domu u svakom trenutku, čak i na daljinu.

Air Quality Sensor

Svi aspiratori iz serije Air Treatment kompanije Faber opremljeni su uređajem Air Quality Sensor: inovativnim senzorom koji vam omogućava da pratite kvalitet vazduha i regulišete aspiraciju u prisustvu alergena, zagađivača i mirisa.

UV-C Lamp

Tehnologija UV-C Lamp ubija viruse i bakterije na maksimalno bezbedan način bez stvaranja ozona.

Izuzetno visoka energetska efikasnost

Aspiratori kompanije Faber su izrađeni u najvišim energetskim klasama. Pružaju maksimalne performanse i minimalnu potrošnju motora za aspiraciju, sistema za filtriranje i osvetljenja. Na samom vrhu asortimana je model Galileo koji dostiže vrhunske rezultate u klasi A+++.

LED Light

Manja potrošnja, bolje osvetljenje. Zahvaljujući LED osvetljenju imaćete jako osvetljenje i odličnu vidljivost na celoj površini za pripremu hrane uz značajnu uštedu energije.

K-Link

Tehnologija K-Link kompanije Faber automatski upravlja usisnom snagom aspiratora. Radio veza između aspiratora i indukcione ploče vam omogućava da kuvate slobodno i bez ometanja.

High Filtering

Maksimalna efikasnost pri filtriranju aktivnog uglja je posebna karakteristika Faber proizvoda. Tehnologija High Filtering povećava efikasnost aspiratora u prečišćavanju vazduha od svih mirisa.

Faber esterno sede azienda
Faber esterno sede azienda

Poboljšavamo kvalitet vazduha od 1955.

Vazduh je deo naše suštine i izgradili smo jedinstvenu stručnost u tom sektoru. Koristeći materijale kao što su čelik, staklo ili drvo, transformisali smo kuhinjski aspirator u dizajnerski predmet opremljen inovativnim funkcijama.

Od 2005. godine smo stručnjaci za vazduh Franke grupacije, koja je više od 100 godina bila sinonim za visoki kvalitet, najsavremeniji inženjering i izvrstan dizajn.

Saznajte više +