PRONALAZAČI KUHINJSKIH ASPIRATORA

Priča o Faberu, a samim tim i priča o kuhinjskim apiratorima, počela je odavno u maloj radnji. Od tad je prošlo nekoliko godina, tačnije decenija, tokom kojih smo bili fokusirani na poboljšanje dizajna, funkcionalnosti i kvaliteta naših aspiratora. I izgleda da smo uradili dobar posao, jer danas smo jedan od najboljih svetskih proizvođača aspiratora. Faber je prva kompanija koja počela da pravi kuhinjske aspiratore, i dalje smo broj jedan u svetu i po kvalitetu i po kvantitetu istih.
U Italiji jedan od dva aspiratora je Faber aspirator.

STVARAMO BOLJI SVET

 

Stvorili smo potpuno novi svet kada smo izumeli kuhinjske aspiratore. Tako smo od aspiratora kao skromnog kuhinjskog uređaja stvorili neophodni kuhinjski element, bezbedan, stilizovan i funkcionalan. Stvaranje je u našoj DNK. Mi želimo budućnost i želimo je sada!

I zato smo u stalnoj potrazi za novim idejama, znanjima i zato stalno ispitujemo nova tržišta.

Faber grupa je prisutna u 8 zemalja na tri kontinenta tako da slobodno možemo reći da smo globalni industrijski lideri. A zahvaljujući našoj posvećenosti, upornosti, strasti i dinamičnosti, mi i dalje rastemo.

FABER, LIDERI
U KVALITETU VAZDUHA I BLAGOSTANJU.

ISKUSTVO JE NAŠA PREDNOST

Faber priča se razvija i raste sa godinama postojanja. Šezdeset godina postojanja, u stvari, daju nam jedinstveno iskustvo  i donose nam uspeh bez konkurencije. Tokom vremena svaki novi proizvod je za nas bio korak bliže savršenstvu i davao nam je nove vizije i ideje. Faberova stalna potraga za kvalitetom i inovacijama je bila dah svežeg vazduha za vaše domove.

DIZAJN

PO REČIMA
VELIKOG AMREIČKOG ARHITEKTE
LUISA HENRIJA SULIVANA
“OBLIK PRATI FUNKCIIONALNOST”

KVALITET

U FABERU, TEHNOLOGIJA,
DIZAJN I KVALITET
SLUŽE SVRSI.
TO SU NAŠI PROIZVODI.