2740

Forma lineare.

Linjat moderne dhe lineare të modeleve përshtaten me çdo kuzhine.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0330.699
Pershkrimi 2740 X A90 (VIS) FB EXP
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 2
Kontrolli Direct Connected
Ndricimi 0 Led HV E14 3000K
Filtri metallic
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 250300330
Fuqia (Watt) 155190250
Presioni (PA) 180210250
Zhurma me silenciator (db) 616772
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
Aksesorët
112.0157.238 F1 KIT 1 C.F. D233 H20 FABER

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Inkaso
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko te dhenat e produktit Shkarko skemen teknike
Manuali instalimit
LI_991.0429.898.pdf
Te dhenat teknike
Kodi 110.0330.697
Pershkrimi 2740 X A60 (VIS) FB EXP
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 2
Kontrolli Direct Connected
Ndricimi 0 Led HV E14 3000K
Filtri metallic
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 250300330
Fuqia (Watt) 155190250
Presioni (PA) 180210250
Zhurma me silenciator (db) 616772
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
Aksesorët
112.0157.238 F1 KIT 1 C.F. D233 H20 FABER

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Inkaso
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko te dhenat e produktit Shkarko skemen teknike
Manuali instalimit
LI_991.0429.898.pdf

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI