Aspiratorët mur Faber

Aspiratorët mur Faber

Aspiratori të cilin ju mund ta varni si nje vepër arti!

Aspiratorët mur Faber janë ultra të hollë, thesare super elegant dizajni, që i japin një prekje klasi çdo kuzhine. Pavarësisht pamjes së mrekullueshme, aspiratorët Faber mbartin cilësi, teknologji dhe efikasitet, duke u bërë zgjedhja perfekte për një kuzhinë spektakolare dhe origjinale.

Një aspiratorë mur për të gjithë kuzhinat

Aspiratorët mur Faber kanë një performancë të lartë dhe janë të lehtë në instalim edhe përdorim. Qoftë futuristik, modern apo tradicional, dizajni inovativ i këtyre aspiratorëve fsheh një performancë të paimagjinueshme. Aspiratorët mur Faber janë dizenjuar dhe prodhuar për të përmbushur të gjithë kërkesat për stil, prakticitet dhe funksionalitet. Ata përmbajnë një sistem për shpërndarjen e dritës në mënyrë të qartë dhe pa krijuar hije në pamjen e pianurës poshtë saj.

Faber Coppia cucina con padelle su piano cottura a induzione e cappa a parete

Një aspiratorë mur për të gjithë kuzhinat

Aspiratorët mur Faber kanë një performancë të lartë dhe janë të lehtë në instalim edhe përdorim. Qoftë futuristik, modern apo tradicional, dizajni inovativ i këtyre aspiratorëve fsheh një performancë të paimagjinueshme. Aspiratorët mur Faber janë dizenjuar dhe prodhuar për të përmbushur të gjithë kërkesat për stil, prakticitet dhe funksionalitet. Ata përmbajnë një sistem për shpërndarjen e dritës në mënyrë të qartë dhe pa krijuar hije në pamjen e pianurës poshtë saj.

Faber Coppia cucina con padelle su piano cottura a induzione e cappa a parete