Faber Cappa sospesa Odette Plus BK MATT KL/2 Nero opaco. Codice prodotto 345.0541.053

Aspiratorë të varur Faber

Faber Cappa sospesa Odette Plus BK MATT KL/2 Nero opaco. Codice prodotto 345.0541.053

Aspiratorë të varur Faber

Aspiratorët ishull që dyfishohen si dritat e tavanit

Aspiratorët ishull Faber Lartë & Poshtë sjellin rezultate të shkëlqyera aspirimi dhe ndriçim plot stil. Produkti i vetëm –që do të thotë një instalim- shërben si një aspirator i gjithanshëm dhe njësi ndriçimi për kuzhinat në formë ishulli dhe gadishulli. Karakterizuar nga linja elegante dhe materiale të avancuara, këta aspiratorë janë dizenjuar bazuar në dy objektiva: efikasitet të lartë të përthithjes gjatë uljes në pianurë dhe ndriçimi, drita e shpërndarë kur tërhiqet për të marrë formën e një drite të thjeshtë por elegante tavani.

Aspiratorët ishull për një ndriçim të fokusuar dhe zgjidhje për kursimin e hapësirës.

Aspiratorët ishull janë thesar të teknologjisë së ndriçimit dhe përmbajnë një tjetër thesar të çmuar në vetëvete: një sistem përthithje me performancë të lartë i cili funksionon në çdo kohë që ju duhet. Me dekoracionin e mrekullueshëm, këto aspiratorë përfaqësojnë një zgjidhje unike për kursimin e hapësirës, duke nxjerr në pah me ndriçimin e tyre nga kuzhinat më të thjeshta deri te ato më të sofistikuarat.

Faver Cappa sospesa Beat XL BK MATT F80 Nero opaco. Codice prodotto 345.0698.955

Aspiratorët ishull për një ndriçim të fokusuar dhe zgjidhje për kursimin e hapësirës.

Aspiratorët ishull janë thesar të teknologjisë së ndriçimit dhe përmbajnë një tjetër thesar të çmuar në vetëvete: një sistem përthithje me performancë të lartë i cili funksionon në çdo kohë që ju duhet. Me dekoracionin e mrekullueshëm, këto aspiratorë përfaqësojnë një zgjidhje unike për kursimin e hapësirës, duke nxjerr në pah me ndriçimin e tyre nga kuzhinat më të thjeshta deri te ato më të sofistikuarat.

Faver Cappa sospesa Beat XL BK MATT F80 Nero opaco. Codice prodotto 345.0698.955