Aspiratorët Faber ishull

Aspiratorët Faber ishull

Zbulo gamën tonë të aspiratorëve ishull

Faber ofron zgjedhje të shkëlqyera për aspiratorët ishull për t’ju përshtatur të gjitha stileve të kuzhinave, moderne dhe klasike. Aspiratorët ishull Faber janë krijuar për tu vënë re nga çdo cep i kuzhinës. Nuk duhet fshehur asnjë centimetër! Ky koleksion karakterizohet nga linja fine, prakticitet dhe dizajn të mrekullueshëm. Ju sigurojnë një element dominant reth se cilit ju mund të ndërtoni kuzhinën e ëndërrave tuaja.

Aspiratorët ishull Faber: balanca perfekte për kuzhinën tuaj

Forma dhe funksioni janë të integruara plotësisht te të gjithë aspiratorët ishull Faber. Përthithja maksimale, zhurma minimale, dizajni tërheqës dhe lehtësia në pastrim bëjnë që përdorimi dhe pastrimi i tyre të jetë një kënaqësi.

Faber Cappa a isola T-Shelf EV8 BK MATT A180/2 Nero opaco. Codice prodotto 325.0606.131

Aspiratorët ishull Faber: balanca perfekte për kuzhinën tuaj

Forma dhe funksioni janë të integruara plotësisht te të gjithë aspiratorët ishull Faber. Përthithja maksimale, zhurma minimale, dizajni tërheqës dhe lehtësia në pastrim bëjnë që përdorimi dhe pastrimi i tyre të jetë një kënaqësi.

Faber Cappa a isola T-Shelf EV8 BK MATT A180/2 Nero opaco. Codice prodotto 325.0606.131