Aspiratorë Inkaso Faber per mobiljet në mur

Aspiratorë Inkaso Faber per mobiljet në mur

Mobiljet tuaja fshehin një thesar: aspiratorin inkaso të Faber!

Këto produkte pakohë u përshtaten të gjitha stileve të kuzhinave sipas traditës së Faber. Ideja mund të mos jetë e re por interpretimi ynë për të padyshim që është! Aspiratorët inkaso Faber, super efikas dhe funksional janë shumë diskret dhe nuk të vrasin syrin, ju lejojnë që të shijoni linjat origjinale të kuzhinës suaj.

Përfitimet nga aspiratorët built-in

Aspiratorët built-in instalohen, përdoren dhe mirëmbahen me lehtësi në të gjitha llojet dhe përmasat e mobiljeve. Midis aspiratorëve inkaso 90 cm dhe 60 cm ju do të merrni përgjigjen e duhur për të plotësuar kërkesat e hapësirës së kuzhinës tuaj duke arritur edhe nje balancë në stil gjithashtu.

Përfitimet nga aspiratorët built-in

Aspiratorët built-in instalohen, përdoren dhe mirëmbahen me lehtësi në të gjitha llojet dhe përmasat e mobiljeve. Midis aspiratorëve inkaso 90 cm dhe 60 cm ju do të merrni përgjigjen e duhur për të plotësuar kërkesat e hapësirës së kuzhinës tuaj duke arritur edhe nje balancë në stil gjithashtu.