Aspiratorë kuzhine nxjerrës.

Aspiratori nxjerrës është një element thelbësorë për çdo kuzhinë moderne.

Ishull apo built-in, klasik apo modern, aspiratori i kuzhinës është një pajisje e domosdoshme dhe duhet zgjedhur me kujdes, duke i kushtuar rëndësi funksionalitetit, stilit, lehtësisë në instalim dhe prakticitetit. Te Faber ne i kemi ndërthurur këto element suksesshëm për më shumë se 60 vite. Për këtë arsye aspiratorët tanë janë zgjedhja e preferuar e personave që janë në kërkim të një eksperience unike gatimi dhe të një kuzhine pa aroma te këqija, lageshti dhe dëme nga avujt.

Vetëm aspiratorët Faber janë një kombinim i teknologjisë së avancuar dhe eksperiencës së gjerë.

Prej aspiratorit të parë built-in dhe deri te modelet e fundit qiell dhe ishull, ndër vite ne kemi shtuar në katalogët tanë modele të reja për të plotësuar kërkesat referuar hapësirës, stilit dhe prakticitetit. Sot, gama Faber përfshin, produkte ekologjike, aspiratorë të dukshëm dhe modele që vendosen në mënyre diskrete te mobiljet në mur për të mos prishur harmoninë e një kuzhine me stil. Gjithësesi ne nuk do të ndalemi këtu.
Të drejtuar nga përkushtimi ynë i vazhdueshëm ndaj inovacionit dhe përmirësimit, ne vazhdimisht krijojme menyra per ta bere gatimin nje experience relaksuese dhe te kenaqshme. Lerjani Faber punën për eleminimin e kondesimit, aromave të këqija dhe zhurmës. Ne fund te fundit ne kemi me shume se gjysem shekulli eksperience ne lidhje me ajrin dhe kemi krijuar thesare te teknologjise se ajrit te cilat I japing hijeshi gjysmes se kuzhinave ne Itali.

PIANURA ME INDUKSION

ZBULO TË GJITHA

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI