AGORÀ

Një aspirator me “kamare”

Karakteristika kryesore Agorà është një kamare në pjesën e përparme që mund të përdoret si mbajtëse për sendet, duke i dhuruar aspiratorit, në të njëjtën kohë, ndriçim dhe funksionalitet. Ndërprerjet elegante të drurit dhe korniza mbreslënëse zbukurojnë një model që është protagonist absolut i stilit country.

Te dhenat teknike
Kodi 321.0589.578
Pershkrimi AGORA' O3 90 SRM NG
Materialet White
Numri motorreve 1
Kontrolli N/A
Ndricimi 2 Led S1001 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 240320455
Fuqia (Watt) 8595115
Presioni (PA) 160185190
Zhurma me silenciator (db) 546068
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
Te dhenat teknike
Kodi 321.0589.577
Pershkrimi AGORA' O3 60 SRM NG
Materialet White
Numri motorreve 1
Kontrolli N/A
Ndricimi 2 Led S1001 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 240320455
Fuqia (Watt) 8595115
Presioni (PA) 160185190
Zhurma me silenciator (db) 546068
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI