HEAVEN 2.0 FLAT

Te dhenat teknike
Kodi 110.0428.453
Pershkrimi HEAVEN 2.0 X FLAT A120
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led S1000 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 1200
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 165350490700
Fuqia (Watt) 103065145
Presioni (PA) 40150320700
Zhurma me silenciator (db) 40586572
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

BRUSHLESS
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs

DELAY 30
Fikje me vonese

FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit

HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

MINIMAL SPACE

NEW REMOTE CONTROL
Pult

PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0471.608 F18-90 KIT C.F. 90 CM FABER
112.0471.609 F18-120 KIT C.F. 120 CM FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0428.452
Pershkrimi HEAVEN 2.0 X FLAT A90
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led S1000 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 165350490700
Fuqia (Watt) 103065145
Presioni (PA) 40150320700
Zhurma me silenciator (db) 40586572
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

BRUSHLESS
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs

DELAY 30
Fikje me vonese

FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit

HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

MINIMAL SPACE

NEW REMOTE CONTROL
Pult

PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0471.608 F18-90 KIT C.F. 90 CM FABER
112.0471.609 F18-120 KIT C.F. 120 CM FABER

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI