WEST ANGOLO

Forma tradicionale për kuzhina bashkëkohore

Linjat e këndshme të këtij aspiratori janë dizenjuar për tu përshtatur me shijet personale dhe për të ringjallur në kujtesë atmosferat e ngrohta të së kaluarës, projektuar për të kombinuar traditën me modernitetin dhe elegancën me praktikalitetin.

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI