Kontakt

Nëse do të dëshironit më shumë informacion mbi gamën Faber, do të dëshironit një broshurë ose do të donit më shumë informacion mbi shitësin më të afërt, ju lutemi kontaktoni partnerin e Faber, DISTRIBRANDS (Shqipëri):

Distribrands sh.p.k

Qendra Globe

Rr “Kavajës” ish parku autobusave

Tirana – Albania

Tel.: +355 (4) 2261450

Tel : +355 (4) 4806061

Fax: +355 (4) 2270448

Mob. :+355 69 604 5555

email: info (@) globe.com.al

http://www.globe.com.al

logo faber

SELIA ADMINISTRATIVE

Rruga  XIII Luglio, 160
60044 Fabriano (AN) Italy

Soc. Cap. € 40.480.000,00 f.p.
VAT  02038920423
R.E.A. Ancona n. 156578
Nr i taxes dhe regjistrimi Kompanise An 13089450152

info@faberspa.com

ORARI: NGA 9:00 NE 17:00 E HENA NE TE PREMTE
800.99.44.55