Pianurat me induksion Faber

Edhe pianurat përfitojnë nga eksperienca e gjerë e Faber.

Me pianuren e duhur me induksion, të jeni të sigurt që rezultatet e gatimeve tuaja do të jenë perfekte, përgatitur nga shpërndarja e barabartë e nxehtësisë. Nuk ka me flakë në kuzhinën tuaj, vetëm teknologji e avancuar nga Faber, inovacion dhe përvojë. Pianurat tona me induksion kanë funksionalitet të lartë, janë elegante dhe te dizenjuara për tu përshtatur me çdo lloj kuzhine.

Pianura për kënde dhe hapësira të ngushta.

Njerëzit zakonisht mendojnë që pianura me induksion kërkon më shumë hapësirë se pianurat e tjera. Kjo nuk është aspak e vërtet. Ju mund të krijoni një kuzhinë të mrekullueshme edhe në një dhomë të vogël duke zgjedhur një pianurë 60cm ose një pianurë kënd që ju përshtatet.

ASPIRATORË KUZHINE

ZBULO TË GJITHA

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI