KOLEKSIONI FABER 2017

Air Matters

FABER EDIOCION I LIMITUAR 2015

ASPIRATORE ME MOTOR TE JASHTEM

Nese kerkoni me shume hapesire dhe qetesi perzgjidhni nje nga modelet e aspiratoreve me instalim te motorit jashte njesise: brenda ne shtepi ose teresisht jashte saj

BRANDI I ASPIRATOREVE VERTIKAL

Dizajn inteligjent- Me shume hapesire mbi pjanure – Lehtesi ne instalim

KOLEKSIONI I ASPIRATOREVE INKASO

Teknologjia me e fundit e aspiratoreve te integruar

TEKNOLOGJITË

Qetësi, Filtrim, Efektivitet, Kursim energjie, Siguria e aspiratorëve tanë.

TRADICIONALË – Kënaqësitë e elegancës së pavdekshme

Tërheqës nga jashtë, të sigurtë nga brenda: ato i shtojnë ngrohtësinë kuzhinës.

STEAM OFF SYSTEM

NAUTILUS TECHNOLOGY

F-LIGHT SKYLIFT

Tani Ti Mund Te Me Shohesh

F-LIGHT ARKEA

Teknologji e pastër në lëvizje

F-LIGHT LUXIA

Aspiratori llambadar qe zbret nga qielli