Faber: teknologji
inovative

Puna me ajrin nuk është e lehtë. Ai është një shpirt i lirë. Te Faber ne dime si të peshojmë, masim dhe ta menaxhojmë atë si çdo element tjetër. Në fund të fundit ne kemi 60 vjet që punojmë me të. Aspiratorët Faber sjellin ajrin e freskët ne kuzhinën tuaj.

AIRLANE

The essential is also invisible

QËTËSI

Pure silence every day

SISTEMI STEAM OFF

Zhdukni avullin nga kuzhina juaj

Zhdukni avullin nga kuzhina juaj.