NAUTILUS

Konsum më i ulët dhe efikasitet më I lartë.

INOVATIVE

MOTORI NAUTILUS: I VOGËL SI PËRMASË, POR ME EFIKASITET TË LARTË. FABER DO TË THOTË KONSUM I ULËT DHE EFIKASITET I LARTË.

Pas dizajnit të motorit Nautilus fshihet vëzhgimi i ynë ndaj natyrës. Falë dinamikës fluide dhe formës optimale, motori Nautilus siguron një qarkullim të lirë, pa pengesa të ajrit. Trashësia prej 15 cm është një tjetër benefit.

Motori Nautilus është një tjetër arritje në historinë e dizajnit të aspiratorëve. Sigurisht, arritje e Faber.

KUSHTI PËR EFIKASITET TË LARTË TË ENERGJISË

Teknologjia inovative dhe ekskluzive e Faber është shumë para se konkurentët dhe meriton klasin ‘A’ te etiketa e specifikimeve të energjisë, në vend të klasifikimit të zakonshëm ‘C ’.
Sidoqoftë, pavarësisht performancës së shkëlqyer, Nautilus është i kursyer kur kemi të bëjmë me konsumin e energjisë, falë dizajnit optimal të Faber dhe dinamikës së avancuar të rrjedhjes.

ASPIRATORË ME TEKNOLOGJINË NAUTILUS

  • GLAM-FIT - A VERTICAL HOOD WITH THE LATEST NAUTILUS TECHNOLOGY
  • TALÌKA - THE FIRST ULTRASLIM VERTICAL EXTRACTOR HOOD POWERED BY NAUTILUS.
  • SWIFT - TOP PERFORMANCE

NJË HAP I MADH  NË KURSIMIN E ENERGJISË

ZBULO TEKNOLOGJITË QË I BEJNË ASPIRATORË FABER
EKOLOGJIKË

AIRLANE

The essential is also invisible

QËTËSI

Pure silence every day

SISTEMI STEAM OFF

Zhdukni avullin nga kuzhina juaj