FJALORI

Aksesorët

Aksesorë të ndryshëm për të personalizuar aspiratorin, praktik dhe të lehtë për tu aplikuar. Xhama të përparme, mbrojtës nga spërkatjet mbrapa, dhe raftet mund të zgjidhen të ndara dhe të pershtaten në aspiratorin e instaluar sipas shijeve dhe nevojave tuaja.

Celësi 24

Mënyra elektronike e operacionit të aspiratorit për një qarkullim të vazhdueshëm të ajrit në një qetësi absolute. Ideale për mbrojtjen e mjedisit edhe kur nuk jeni duke gatuar.

Fikja e funksionit me vonese

Kohëmatësi elektronik që fik automatikisht aspiratorin pas kohës së vendosur.

Filtri I yndyrës

Një filtër që mbron motorrin nga yndyra që ndodhet në tymrat dhe në avullin që kalojnë në aspirator. Të gjithë aspiratorët janë të pajisur me një filtër kundër yndyrës.

Filtri karbonit

Këto jane filtra anti-aromatik,janë të montuar vetëm në aspiratoret e riciklueshëm. Ato janë te përbërë nga karboni që thith aromat e rënda.Keto filtra e humbin efektivitetin e tyre pas 3 muajsh funksionimi normal dhe duhet të zëvendësohen.

Filtri pengues

Një filtër metalik I lubrifikuar,I cili ka patenten e Faber, që ofron një efektivitet professional. (Ky filter kap më shumë se 90 % te ciklave te yndyres). Filtri mund të lahet me dorë dhe në lavastovilje.

Intensiteti i shpejtesise

kapacitet I lartë I qarkullimit të ajrit në 10 min, në raste të gatimit special (skuqje/skarë).

Intensive speed

maksimumi I kapacitetit motorrik.

Kapaciteti ajrit

tregon volumin e ajrit që thithet në një orë. Ai matet në metër kub në orë (m³/h).

Kontrollet elektronike

kontrolle që ju lejojne ju të përdorni të gjitha funksionet elektronike të aspiratorit tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe të menjëhershme,ose edhe automatikisht. Aspiratorët e pajisur me kontrolle elektronike kanë një funksion që përmirëson përdorimin komod të aspiratorit.

Kontrolli me pult

Aksesorë që ju lejojnë të kontrolloni në distancë aspiratorin.

Kthimi I ciklave

Ky funksion mbron muret midis sipërfaqes së gatimit dhe aspiratorit nga ciklat e ushqimit gjatë gatimit. Ai është I vendosur në fundin e aspiratorit.

Kube të lehta

Ky sistem ju lejon montim të lehte dhe të sigurtë të pajisjesve.

Lehtësi çmontimi

Sistemi që lejon një heqje të shpejtë te njësisë se ektrsaktimit për një proçes më të lehtë mirëmbajtje.

Ndriçimi

Aspiratorët janë të pajisur me dritë për të ndriçuar sipërfaqen e gatimit. Poshtë pjeses se kokes ,janë të listuara llojet,numrat dhe konsumimi (W).

Niveli I zhurmës

Zhurma e prodhuar nga aspiratori gjatë operacionit shfaqet në dB (A). Zhurma prodhohet më shumë nga shpejtësia e ajrit që krijohet brenda aspiratorit gjatë procesit të aspirimit.

Njësia e ekstraktimit

Opsioni I funksionit të aspiratorit që nxjerr tymërat dhe avullin jashtë nga kuzhina me anë të sistemit të tubave. Kjo është mënyra e përshtatshme e përdorimit

Njësia e ekstraktimit

Instalohet në pjesën e jashtme të aspiratorit,kjo është e kompozuar nga një motor shtytës që lejon hyrjen e ajrit.

Oxhaku

është pjesa e aspiratorit të vendosur sipër trupit: Kjo mbulon njësinë e ekstraktimit dhe pjesën e sistemit të kanalit. Ato janë në madhësi të ndryshme në varësi të lartësisë së tavanit ku është instaluar aspiratori.

Paneli komfort

Jasteku I bllokimit te zhurmes që sëbashku me perimetrin e aspiratorit redukton dëgjimin e zhurmës me 25%.

Përfundimi

Materialet e përshtatshme dhe ngjyrat që karakterizojnë estetikën e aspiratorit tuaj.

Perimetri I aspirimit

Një teknologji që përdor efektin Venturi për të rritur shpejtësinë e thithjes së ajrit duke reduktuar vrimat/te carat ne tub. Ne zhvillojme perimetrin e nxjerre duke vendosur panele sound-proffing per te reduktuar zhurmat e forta. Perimetri I aspirimit lejon qe pajisja te jete estetike dhe te jete e lehte per tu pastruar.

Përshtatës në qoshe

është e nevojshme për instalimin e disa modeleve të veçanta të aspiratorëve që nuk kanë pjesën e duhur mbrapa.

Pjata kulluese

Elementët e përshtatshëm të kulluesit për tu kombinuar me modele të caktuara të aspiratorit.

Pjesa e qetesise

Ky opsion konsiston në 2 jastëkë sound-proofing që reduktojnë dëgjimin e zhurmës me 25%.

Presioni

Aftësia për të dërguar ajrin e përthithur përmes tubave. Presioni matet në Pa (Pascal. 1 Pa = 1 N / m²).

Rafti

Nje mbajtëse zgare metalike për të vendosur pjata dhe garuzhde.

Riciklimi I aspiratorit

Aspiratori punon në atë mënyrë që tymin e filtrave dhe avullin e ajrit e qarkullon në filtrat e karbonit dhe kthehet përsëri në kuzhinë.

Shpejtësia

Rendimenti I motorrit kur ai është në proçes. Sekuenca më e lartë e numrave tregon një kapacitet të shkelqyeshëm ekstraktimi.

Shtypja e butonit në mënyrë mekanike

Kontrollon ndërhyrjen që ju lejojnë të ndizni, rregulloni dhe fikni aspiratorin në mënyrë manuale. Ju mund të ndizni dritën për të ndriçuar pjanurën.

Sistemi Flat air–duct

Tubat special mund të fshihen nga pamja e jashtme ,për të shmangur një pamje jo korrekte në kuzhinë.

Sistemi kanaleve

të gjitha tubacionet që mbartin jashtë ajrin. Diametri I sistemit të kanaleve ndikon në efektivitetin e aspiratorit tuaj. Diametri optimal është 150 mm.

Të dhënat

lerat në (W) të konsumimit të energjisë gjatë operacionit. Vlerat varen nga shpejtësia e përzgjedhur dhe ndezja ose fikja e dritës.

Tipologjia e instalimit

pozicioni I aspiratorit sipër pjanurës: 1. muri 2. qoshe 3. ishull 4. integruar 5. inkaso

Treguesi I filtrit të konsumuar

Drita elektronike që tregon se filtrat duhen zëvendësuar.

Splashback

it protects the walls between the cooking top and the hood from eventual splashes from the cooking. It is matched to the finish of the hood